Cilinders

Wij hebben een grote en uiteenlopend assortiment aan cilinders. Wij adviseren onze klanten graag op basis van de functie van de doorgang die afgesloten moet worden. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Wat is een cilinder

De cilinder is een mechanisch onderdeel van een slot die in de loop der jaren een kwaliteits metamorfose heeft ondergaan. Vandaag de dag vele verbeteringen op toegepast. Drie sterren cilinders zijn vaak voorzien van een stalen brug waardoor uitboren en trekken niet mogelijk is. De meeste cilindersloten zijn eenvoudig zelf te vervangen.
Zie je door het enorme aanbod van cilinders het bos niet meer? Dan helpen wij je graag bij de beste keuze.

CONTACT

Soorten cilindersloten

Wij verkopen diverse cilinders en onderdelen hiervan. Dit al naar gelang wat benodigd is om het slot te verbeteren of te vernieuwen. Denkend aan een staartcilinder, halve cilinder, cilinder met certificaat etc. De meeste en gangbare merken die wij onze klanten bieden zijn Mul-t-lock onder ander type classic Pro, Pfaffenhain waaronder type EA, Vela, Vitesse en Bravus en van EVVA verschillende types waaronder 3Ks 4Ks.

Een knopcilinder is een veelvuldig verkocht artikel. Deze wordt toegepast voor aan de binnenzijde van je woning of pand is makkelijk af te sluiten middels een draaiende knop. Tevens wordt deze vaak gebruikt voor vluchtdeuren. Zodat je zonder sleutel het pand of je woning kunt verlaten.

De staartcilinder is bestemd voor een oplegslot.

Een halve cilinder is bestemd voor een toegang die aan een zijde wilt kunnen afsluiten.


Cilinder met certificaat hebben als voordeel dat enkel met het aantonen van het meegeleverde certificaat er sleutels bijgemaakt kan worden. Op deze manier heeft de eigenaar van het slot de regie nog meer zelf in handen en kunnen sleutels niet ongeoorloofd bijgemaakt worden.

Een cilinder opmeten