Beveiliging & Montage

Spoedgevallen proberen we dezelfde dag op te lossen. In overige gevallen maken we met u een afspraak om de sloten te monteren of te repareren. Wilt u uw gehele woning of bedrijfspand beveiligen dan kunnen wij vrijblijvend langskomen voor een offerte. Wij streven ernaar om de beveiliging van uw pand binnen een week uit te voeren, altijd in onderling overleg met u, want niets is belangrijker dan dat u zich veilig voelt in uw huis.

Vakmanschap

Sleutelspecialist Delft werkt met speciaal gereedschap, zodat u ervan op aan kunt dat de sloten vakkundig worden geplaatst. Gereedschap wat aansluit bij de diverse materialen die we tegen komen waarin de sloten en sluitsystemen in moeten worden vervaardigd. Door het vooraf goed invertariseren van de wensen en locatie werken we enkel met het gereedschap voor het beste resultaat.

Politiekeurmerk

Sleutelspecialist Delft is een gecertificeerd Politiekeurmerk bedrijf. Soms eist uw verzekeraar dat uw woning of bedrijfspand volgens het politiekeurmerk wordt beveiligd.

Bij veel verzekeraars krijgt u hiervoor een korting op uw premie. Door uw woning te beveiligen volgens het politiekeurmerk heeft u tot 90% minder kans op inbraak.

Certificaat

Sleutelspecialist Delft beveiligt volgens dit keurmerk en geeft een certificaat af voor uw verzekeraar.

Lees meer over Keurmerk Veilig Wonen